Klikkaa auki/Click to open

À la Carte suomeksi

ALKURUOAT
1. ALKUSALAATTI 7,50 €
2. KERMAINEN LOHIKEITTO 10,50 €/16,50 €
3. METSÄSIENIKEITTO 10,50 €/16,50 €
4. SILLILAUTANEN 10,50 €/16,50 €
5. VORSCHMACK 14,50 €/23,50 €
duchèsseperunaa, maustekurkkua, sipulia, punajuurta ja smetanaa
6. VALKOSIPULIETANAT 11 €/17 €
7. RIIMIHÄRKÄÄ 13 €/21 €
sieni-sipulisalaattia
8. KOSSUSNAPSI 6 €


LEIVÄT
9. METSÄSTÄJÄNLEIPÄ 17,50 €
10. LOHIKAPPELILEIPÄ 17,50 €
11. PANIMOMESTARINLEIPÄ 17,50 €
broilerinrintaa ja kinkkua, juustokuorrutuksella
12. OSKARINLEIPÄ 17,50 €
13. OOPPERALEIPÄ 13,50 €

Leivissä lisänä salaattia


KALARUOAT
14. RAPEAKSI PAISTETUT SILAKAT 16,50 €
perunamuusia, punajuurta
15. TÄYTETYT SILAKKAPIHVIT 16,50 €
aurajuusto-punasipulitäyte, perunamuusia ja punajuurta
16. PARILOITUA GRAAVIA LOHTA 23,50 €
korvasienikastike, keitettyjä perunoita
17. KUHAA MARSKI 25,50 €
voissa paistettua piparjuurta, metsäsienikastike ja keitettyjä perunoita


KASVISRUUAT

19. SIENIKAALIKÄÄRYLEET 17,50 €
20. KASVISSOSEKEITTO 10 €
21. VIHANNESMUNAKAS 11,50 €


LIHARUUAT

22. COEUR DE FILET PROVENCALE (min.2 hlö) 33 €/per hlö
23. PERINTEINEN PIPPURIPIHVI PARILALTA 31 €
pippurikastiketta ja viipaleperunaa
24. SEA HORSEN SIPULIPIHVI 25,50 €
paistettua sipulia, smetanaa, maustekurkkua, paistettuja perunoita
25. KATEENKORVAA SEA HORSEN TAPAAN 30 €
sitruuna-bearnaisekastiketta ja viipaleperunaa
26. WIENINLEIKE 23,50 €
talon tapaan anjovisvoita, kaprista ja paistettuja perunoita
27. PYTTIPANNU TALON TAPAAN VADILTA 15,50 €
28. PERINTEISET LIHAPYÖRYKÄT 14,50 €
ruskeaa kastiketta, perunamuusia ja punajuuria
29. AURAJUUSTOBROILERIA 18,50 €
viipaleperunoita
30. PARILOITUA MAKSAA 19,50 €
tummaa puolukkakastiketta ja perunamuusia
31. PORONSELÄKETTÄ 38,50 €
punaviini-karpalokastiketta ja sipuli-pottuvoita
32. KAALIKÄÄRYLEET 17,50 €
perunamuusia ja punajuurta


JÄLKIRUUAT
PAISTETTUA CAMEMBERT JUUSTOA 8,80 €
lisänä lakkahilloa
LETTUJA JA MANSIKKAHILLOA 8,80 €
perinteistä vaniljajäätelöä
JÄÄKARPALOITA JA KUUMAA KINUSKIKASTIKETTA 8,80 €
TALON JUUSTOKAKKUA 8,80 €
lisänä vadelmamelba
KAHVI & KONJAKKI 9 €

À la Carte in english


STARTERS
1. GREEN SALAD 7,50 €
2. CREAMY SALMONSOUP 10,50 €/16,50 €
3. WILD MUSHROOM SOUP 10,50 €/16,50 €
4. HERRING PLATE 10,50 €/16,50 €
5. VORSCHMACK   14,50 €/23,50 €
with duschesse potatoes, pickled cucumber, beetroot and sour cream
6. SNAILS WITH GARLICBUTTER 11 €/17 €
7. SLIGHTLY SALTED BEEF 13 €/21 €
with mushroom-onion salad
8. KOSKENKORVA SNAPS (VODKA) 6 €

WARM OPEN SANDWICHES
9. HUNTER´S SANDWICH 17,50 €
10. CHAPPELSANDWICH WITH SALMON 17,50 €
11. BREWER´S SANDWICH 17,50 €
chicken and bacon with emmental cheese
12. SANDWICH A LA OSCAR 17,50 €
13. OPERA SANDWICH 13,50 €
grounded meat steak with fried egg

ALL SANDWICHES ARE SERVED WITH SALAD

FISH DISHES
14. CRISPY FRIED BALTIC HERRINGS 16,50 €
with mashed potatoes and pickled beetroot
15. STEAKS OF BALTIC HERRINGS 16,50 €
with blue cheese-red onion filling, mashed potatoes and pickled beetroot
16. GRILLED SALMON 23,50 €
with morel sauce, boiled potatoes
17. PIKE-PERCH A LA MANNERHEIM 25,50 €
with horseradish butter, wild mushrooms sauce and boiled potatoes

VEGETARIAN DISHES
19. CABBAGE ROLLS 17,50 €
stuffed with wild mushrooms, onion and rice
20. CREAMY VEGETABLE SOUP 10 €
21. OMELET WITH VEGETABLE 11,50 €

MEAT DISHES
22. COEUR DE FILLET PROVENCALE 33 €/per person
(min. 2 persons)
23. PEPPER STEAK 31 €
with creamy peppersauce and sliced potatoes
24. BEEF STEAK A LA SEA HORSE 25,50 €
with fried onion, sour cream, pickled cucumber and fried potatoes
25. SWEETBREAD A LA SEA HORSE 30 €
with lemon-bearnaise sauce and sliced potatoes
26. WIENER SCHNITZEL 23,50 €
with anchovy butter, capers and fried potatoes
27. SCANDINAVIAN HASH 15,50 €
fried ham, onion and potatoes with fried egg on top
28. FINNISH TRADITIONAL MEATBALLS 14,50 €
with brown sauce, mashed potatoes and pickled beetroot
29. BREAST OF CHICKEN 18,50 €
with blue cheese sauce and sliced potatoes
30. GRILLED LIVER 19,50 €
with fried bacon, onion and lingonberry sauce
31. FILLET OF REINDEER 38,50 €
with cranberry-redwinesauce and smashed potatoes with onion-potato mash
32. CABBAGE ROLLS 17,50 €
stuffed with grounded meat, onion and rice with mashed potatoes

DESSERTS
33. FRIED CAMEMBERT CHEESE WITH CLOUDBERRY 8,80 €
34. FINNISH PANCAKES WITH STRAWBERRY JAM & VANILLA ICE-CREAM 8,80 €
35. ICED CRANBERRIES WITH HOT CARAMEL SAUCE 8,80 €
36. HOMEMADE CHEESE CAKE WITH RASPBERRY MELBA 8,80 €
37. COFFEE & COGNAG 9 €

À la Carte in russia

САЛАТЫ, ЗАКУСКИ

1. САЛАТ                        7.50
2. СУП ИЗ ЛОСОСЯ СО СЛИВКАМИ                10.50    16.50
3. СУП ИЗ ЛЕСНЫХ ГРИБОВ                    10.50    16.50
4. СЕЛЬДЬ НА ТАРЕЛКЕ                    10.50    16.50
5. ФОРШМАК                        14.50    23.50
   картофель дюшес, солёные огурчики, свекла и сметана
6. УЛИТКИ С ЧЕСНОКОМ                    11.00    17.00
7. МАРИНОВАННОЕ ФИЛЕ БЫКА                13.00    21.00
   в салате с грибами и луком
8. СТОПКА ВОДКИ                        6.00

СЭНДВИЧИ

9. СЭНДВИЧ ОХОТНИЧИЙ                    17.50
10. СЭНДВИЧ С ЛОСОСЕМ                    17.50
11. BREWERS СЭНДВИЧ                    17.50
    куриное филе, сыр, ветчина, салат
12. СЭНДВИЧ a-la OSCAR                    17.50
    креветки, спаржа

РЫБНЫЕ БЛЮДА

14. САЛАКА ЖАРЕНАЯ В СУХАРЯХ                16.50
    пюре, свекла
15. ФАРШИРОВАННЫЕ КОТЛЕТКИ ИЗ САЛАКИ          16.50
    наполнитель свекла и сыр, пюре
16. ЖАРЕНЫЙ ЛОСОСЬ                    23.50
    грибной соус, варёный картофель
17. СУДАК a-la MANNERHEIM                25.50
    хрен, жареный в масле, грибной соус, варёный картофель

ВЕГЕТАРИАНСКИЕ БЛЮДА

19. ГОЛУБЦЫ С ГРИБАМИ И КАПУСТОЙ            17.50
20. СУП-ПЮРЕ ИЗ ОВОЩЕЙ                    10.00
21. ЯИШНИЦА С ОВОЩАМИ                    11.50

МЯСНЫЕ БЛЮДА

22. ФИЛЕ БЫКА ПО-ПРОВАНСКИ (мин. для двоих)  33 / pers.
23. ТРАДИЦИОННЫЙ СТЕЙК С ПЕРЦЕМ  31.00
    подлива из перца, картофель дольками
24. ЛУКОВЫЙ СТЕЙК ОТ SEA HORSE  25.50
    жареный лук, сметана, маринованные огурчики, печёный картофель
25. SWEETBREAD a-la MAISON   30.00
    вилочковая железа телёнка в лимонном соусе
26. ШНИЦЕЛЬ ПО ВЕНСКИ  23.50
    с анчоусами, каперсами и печёным картофелем
27. СКАНДИНАВСКИЙ МИКС 15.50
    жареный картофель с ветчиной и луком с жареным яйцами
28. ТРАДИЦИОННЫЕ МЯСНЫЕ ШАРИКИ С ПЮРЕ 14.50
29. КУРИНАЯ ГРУДКА В СЫРНОМ СОУСЕ  18.50
    картофель дольками
30. ПЕЧЕНЬ ЖАРЕНАЯ В БРУСНИЧНОМ СОУСЕ  19.50
31. ФИЛЕ ОЛЕНЯ В КЛЮКВЕННОМ СОУСЕ  38.50
32. КАПУСТНЫЕ ГОЛУБЦЫ                    17.50

ДЕСЕРТ

33. СЫР CAMEMBERT ВО ФРИТЮРЕ  8.80
34. БЛИНЧИКИ С КЛУБНИЧНЫМ ВАРЕНЬЕМ            8.80
    и с ванильным мороженым
35. МОРОЖЕНАЯ КЛЮКВА В ГОРЯЧЕМ КАРАМЕЛЬНОМ СОУСЕ    8.80
36. CHEESE CAKE С МАЛИНОВЫМ СОУСОМ            8.80
37. КОФЕ С КОНЬЯКОМ                    9.00