Ryhmämenut
MENUS FOR GROUPS
Tarjoamme ryhmille (yli 12 henkeä ) lyhennettyä a la carte listaa, sekä menuvaihtoehtoa.
For groups ( over 12 persons) we serve a shortened a la carte menu and set menu.
MENU SEA HORSE 53 €
Valkosipulietanat
Snails with garlic butter
Pinot Noir vin de France Perraud 10 €/60,00€
tai / or
Katkarapuleipä
Traditional finnish shrimp sandwich
Domäne Wachau Gruner Veltliner 10,10€/56,00€
***
Kuha Mannerheim, piparjuurta, herkkusienikastiketta ja tilliperunoita
Fried pike perch with horseradish, champignon sauce and dill potatoes
Pazo De Villarei Albarino 11,20€/64,00€
tai / or
Sea Horsen Sipulipihvi, suolakurkkua, smetanaa ja paahdettuja perunoita
Classic sirloin steak with fried onions, sour cream and roasted potatoes
Domaine Mas Becha Classique 12€ / 68€
***
Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta
Iced cranberries with hot caramel sauce
Brachetto D’acqui DOCG 8,50€ / 6 cl
ALKURUOAT – STARTERS
Katkarapuleipä-Open shrimp sandwich 16 €
Suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa 6€ Pickled cucumber, honey and sour cream
Valkosipulietanat - Esgarcots with garlic butter 15 €
Salaatti siemenmyslillä ja paahdetulla sitruunavinegretilla 8 € Green salad with seed muesli and roasted lemon vinaigrette
PÄÄRUOAT – MAINS
Lihapyörykät, kermaista ruskeaa kastiketta, 22 € perunamuusia ja puolukkaa
Finnish meatballs with gravy, mashed potatoes and lingonberries
Pippuripihvi naudan sisäfileestä, pippurikastiketta, 38 € parmesan-yrttiperunaa ja varsiparsakaalia
Beef tenderloin steak with pepper sauce, Parmesan potatoes with herbs and broccolini
Punajuurilehikäinen, vuohenjuustoa ja sipulipyreetä 25 €
Beetroot puff pastry with goat cheese and onion purée
Poronkäristys, sipuliperunavoi ja puolukkaa 30€
Sautéed reindeer with onion mashed potatoes and lingonberries
Sea Horsen Sipulipihvi naudan ulkofileestä, suolakurkkua smetanaa ja paahdettuja perunoita 32€
Classic beef sirloin steak with fried onions, sour cream and roasted potatoes
Paistetut silakat, perunamuusia ja mummon kurkkuja 23 €
Fried Baltic herrings with mashed potatoes and pickled cucumbers
Kuha Mannerheim, piparjuurta, herkkusienikastiketta ja tilliperunoita 32 €
Pike perch a la Mannerheim with horseradish, champignon sauce and dill potatoes
Wienerleike vasikan ulkofileestä, anjovisvoita ja kirkasta perunasalaattia 29 €
Wienerschitzel with anchovy butter and potato salad
Sivusalaatti - Side salad 4€
JÄLKIRUOAT - DESSERTS
Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja lakkahilloa 12 €
Squeaky cheese poached with cream and cinnamon & cloudberry jam
Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta 10 €
Iced cranberries with hot caramel sauce
Pallo jäätelöä tai sorbettia 6 €
Ice cream or sorbet
Mokkapala 13€
Traditional finnish dessert ” Mokkapala”
Ryhmät
Kabinetit
Ravintolassa on kaksi viihtyisää kabinettia, jotka ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Molemmat kabinetit ovat taiteilija Kimmo Kaivannon suunnittelemia.
Varaa soittamalla: +358 9 628 169
Peräkammari
20 hengen tiivis tunnelmallinen kabinetti ravintolan perällä
Mustahevonen
Suurempi kabinetti sopii 26 henkiselle seurueelle