Ryhmämenut

MENUS FOR GROUPS


Tarjoamme ryhmille (yli 12 henkeä ) lyhennettyä a la carte listaa, sekä menuvaihtoehtoa.

For groups ( over 12 persons) we serve a shortened a la carte menu and set menu.

 

MENU SEA HORSE 53 €

Valkosipulietanat

Snails with garlic butter

Pinot Noir vin de France Perraud 10 €/60,00€

tai / or

Katkarapuleipä

Traditional finnish shrimp sandwich

Domäne Wachau Gruner Veltliner 10,10€/56,00€

***

Kuha Mannerheim, piparjuurta, herkkusienikastiketta ja tilliperunoita

Fried pike perch with horseradish, champignon sauce and dill potatoes

Pazo De Villarei Albarino 11,20€/64,00€

tai / or

Sea Horsen Sipulipihvi, suolakurkkua, smetanaa ja paahdettuja perunoita

Classic sirloin steak with fried onions, sour cream and roasted potatoes

Domaine Mas Becha Classique 12€ / 68€

***

Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta

Iced cranberries with hot caramel sauce

Brachetto D’acqui DOCG 8,50€ / 6 cl

 

 

 

ALKURUOAT – STARTERS

Katkarapuleipä-Open shrimp sandwich 16 €

Suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa 6€ Pickled cucumber, honey and sour cream

Valkosipulietanat - Esgarcots with garlic butter 15 €

Salaatti siemenmyslillä ja paahdetulla sitruunavinegretilla 8 € Green salad with seed muesli and roasted lemon vinaigrette

PÄÄRUOAT – MAINS

Lihapyörykät, kermaista ruskeaa kastiketta, 22 € perunamuusia ja puolukkaa

Finnish meatballs with gravy, mashed potatoes and lingonberries

Pippuripihvi naudan sisäfileestä, pippurikastiketta, 38 € parmesan-yrttiperunaa ja varsiparsakaalia

Beef tenderloin steak with pepper sauce, Parmesan potatoes with herbs and broccolini

Punajuurilehikäinen, vuohenjuustoa ja sipulipyreetä 25 €

Beetroot puff pastry with goat cheese and onion purée

Poronkäristys, sipuliperunavoi ja puolukkaa 30€

Sautéed reindeer with onion mashed potatoes and lingonberries

Sea Horsen Sipulipihvi naudan ulkofileestä, suolakurkkua smetanaa ja paahdettuja perunoita 32€

Classic beef sirloin steak with fried onions, sour cream and roasted potatoes

Paistetut silakat, perunamuusia ja mummon kurkkuja 23 €

Fried Baltic herrings with mashed potatoes and pickled cucumbers

Kuha Mannerheim, piparjuurta, herkkusienikastiketta ja tilliperunoita 32 €

Pike perch a la Mannerheim with horseradish, champignon sauce and dill potatoes

Wienerleike vasikan ulkofileestä, anjovisvoita ja kirkasta perunasalaattia 29 €

Wienerschitzel with anchovy butter and potato salad

Sivusalaatti - Side salad 4€

JÄLKIRUOAT - DESSERTS

Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja lakkahilloa 12 €

Squeaky cheese poached with cream and cinnamon & cloudberry jam

Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta 10 €

Iced cranberries with hot caramel sauce

Pallo jäätelöä tai sorbettia 6 €

Ice cream or sorbet

Mokkapala 13€

Traditional finnish dessert ” Mokkapala”

 
 

 

 

 

Ryhmät

Kabinetit

Ravintolassa on kaksi viihtyisää kabinettia, jotka ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Molemmat kabinetit ovat taiteilija Kimmo Kaivannon suunnittelemia.

Varaa soittamalla: +358 9 628 169

Peräkammari

20 hengen tiivis tunnelmallinen kabinetti ravintolan perällä

 

Mustahevonen

Suurempi kabinetti sopii 26 henkiselle seurueelle